APK

Bij Autobedrijf de Vossenbrink B.V. in Delden bent u aan het juiste adres voor APK en onderhoud aan uw auto.

APK staat voor Algemene Periodieke Keuring en is een technische controle van de auto waarbij gekeken wordt naar verkeersveiligheid en milieu. De APK wordt uitgevoerd door 1 van onze 5 keurmeesters en neemt ongeveer een half tot heel uur tijd in beslag. Aan het eind van de keuring bepaalt de keurmeester het resultaat: een auto kan worden goedgekeurd, maar ook afgekeurd. Een misverstand is dat een auto met een geldige APK gegarandeerd goed is: een APK is alleen een veiligheidscontrole, geen onderhoudsbeurt. Daarom wordt een APK door garagebedrijven vaak gecombineerd met een onderhoudsbeurt.

De RDW (Rijksdienst voor het Wegverkeer) houdt toezicht op de APK in Nederland. Elke goedgekeurde auto moet door het gediplomeerde autobedrijf bij de RDW worden afgemeld. De RDW voert op basis van deze afmeldingsprocedure steekproeven uit, dit kan dus ook op uw auto gebeuren. APK-keurmeesters moeten elke twee jaar een herhalingsexamen afleggen, zodat ze altijd up-to-date zijn en hun technische kennis goed bijhouden.

Bij Autobedrijf de Vossenbrink BV bent u dus uiteraard aan het juiste adres voor een APK, al dan niet in combinatie met een onderhoudsbeurt. Onze APK keurmeesters zorgen er voor dat u weer veilig de weg op kan!

Tip! De APK is bij ons GRATIS in combinatie met een grote onderhoudsbeurt!

 

Wilt u een afspraak maken voor een APK keuring? Of wilt u een vrijblijvende offerte tegen onze scherpe tarieven?
Vul dan het onderstaande formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op of bel ons direct op 074 376 25 55! Online een afspraak inplannen kan ook, klik dan HIER.

Uw naam *

Uw email *

Onderwerp *

Uw bericht

Vul incaptcha

Top