Bandenservice

 

 

Najaarsaanbieding Winter & 4-Seizoenenbanden

 

Winterbanden

Snowtrac 5   175 / 65 R14   €   75,-
Snowtrac 5   195 / 65 R15   €   89,-
Snowtrac 5   205 / 55 R16   € 102,-

4-Seizoenenbanden

Quatrac 5     155 / 65 R14   €   79,-
Quatrac 5     195 / 65 R15   €   82,-
Quatrac 5     205 / 55 R16   € 105,-

 

 

Stalen Velg vanaf € 40,-.

 Licht Metalen Velg vanaf € 65,-.
Wij kunnen u een ruim assortiment leveren.

Al onze prijzen zijn All-In per stuk, dus incl. Monteren, Balanceren, Nieuw Ventiel, Verplichte Verwijderingsbijdrage en BTW.
Andere merken en maten kunnen wij uiteraard ook tegen scherpe prijzen leveren. Kom gerust langs of bel voor een vrijblijvende offerte.
Een wiel wissel incl. balanceren en een half jaar opslag kost bij ons € 49,-!

 

 

Sinds 1 november 2014 is het in nieuwe auto’s verplicht om een bandspanningscontrolesysteem (tpms) te hebben. Hierbij beschikt de auto over speciale ventielen met sensoren en heeft u als automobilist constant zicht op de actuele bandenspanning. Voor uw evt. winterwielen heeft u een extra set van deze ventielen nodig om storingen op uw dashboard te voorkomen. Wij kunnen u deze ventielen uiteraard leveren en inlezen in het computersysteem van uw auto. Meer weten over tpms? Neem gerust contact op met onze werkplaatsreceptie.

 

 

 

 

 

 

Autobanden

Goede autobanden, op een juiste spanning zijn een must voor uw veiligheid en comfort. Zij zijn namelijk het contact tussen uw auto en de weg. Wij kunnen u hierin totaal ontzorgen.
Wij leveren namelijk zowel zomer- als winterbanden van alle bekende kwaliteitsmerken tegen scherpe tarieven. Ook reparaties aan uw bestaande banden zijn geen probleem voor ons, kom gerust langs, wij helpen u graag. 

Wanneer winterbanden?

Zodra de temperatuur onder 7 graden Celsius komt presteren winterbanden al beter dan gewone banden. Het rubber van een zomerband wordt harder en verliest daardoor veel van zijn goede eigenschappen, zoals grip en comfort. Winterbanden daarentegen blijven altijd elastisch en flexibel door hun speciale rubbersamenstelling en profielopbouw.

Rijdt u niet zoveel kilometers per jaar? Dan is een 4-seizoenenband misschien iets voor u! U heeft dan geen bandenwissel, wat weer scheelt in de kosten, maar wel de veiligheid. Wij rekenen het verschil graag voor u uit.

Bandenwissel

Voor de wissel van zomer- naar winterwielen, of andersom, bent u bij ons ook aan het juiste adres. Hierbij zullen uw wielen altijd gebalanceerd worden, om onbalans en daarmee slijtage en een slechte wegligging te voorkomen. Ook opslag is bij ons mogelijk tegen een scherp tarief. Uw banden liggen dan veilig en verzekerd bij ons opgeslagen. U heeft er dan zelf geen omkijken meer naar. Een wiel wissel incl. balanceren en een half jaar opslag kost bij ons € 49,-!

Uitlijnen

Staat uw stuur schuin, trekt uw auto naar één kant of stuurt hij zwaarder? Dan is hij niet goed uitgelijnd en wij adviseren u dan om dit uit te laten voeren. Dit voorkomt dan een slechtere wegligging, verhoogde bandenslijtage, slijtage aan mechanische delen, hoger brandstofverbruik en verminderde veiligheid.

 

Meer weten over onze bandenservice of wilt u een afspraak maken? Of wilt u een vrijblijvende offerte tegen onze scherpe tarieven?
Vul dan het onderstaande formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op of bel ons direct op 074 376 25 55! Online een afspraak inplannen kan ook, klik dan HIER.

Uw naam *

Uw email *

Onderwerp *

Uw bericht

Vul incaptcha

Top