Financiering & Lease

De aanschaf van een auto is vaak een behoorlijke investering. Niet iedereen is in staat om een spaarpotje op te bouwen voor een dergelijke aanschaf. Maar ook wanneer het spaargeld wél aanwezig is, kan het zijn dat u dit bedrag voor andere doeleinden achter de hand wenst te houden.

In dat geval is het interessant om te kiezen voor gespreide betaling.

geldlenenkostgeld

Over gespreide betaling:

1. Hoe werkt het?

Huurkoop (Financial Lease) is misschien wel de meest voorkomende manier om een auto te financieren. U leent het aankoopbedrag voor uw auto, of een deel daarvan. Dat betaalt u in vaste maandelijkse termijnen terug, vermeerderd met een rentepercentage dat tijdens de hele looptijd gelijk blijft. U leent nooit meer dan de waarde van de auto.

2. Aantrekkelijk rentetarief!

Omdat wij met verschillende partners samen werken kunnen zij u altijd het beste en meest gunstigste voorstel doen, zowel qua rentepercentage als voorwaarden. Onze partners zijn o.a. Consulease en Findio Auto voor Lenen (Onderdeel van de Ribank/Crédit Agricole). Zij leggen uw specifieke zaak voor bij verschillende aanbieders en zullen uw gegevens uiteraard vertrouwelijk behandelen en u zult van hen een gedegen advies krijgen.

Als u bij onze occasions boven de verkoopprijs klikt op de blauwe knop ‘Bereken hier uw maandbedrag’, dan kunt u heel makkelijk een offerte laten maken. Let op! Het rentepercentage dat hier staat is niet bindend en kan hoger of lager uitvallen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wilt u meer weten over onze financieringsmogelijkheden?
Schroom niet! Vul dan het onderstaande formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op of bel ons direct op 074 376 25 55.

Uw naam *

Uw email *

Onderwerp *

Uw bericht

Vul incaptcha

Top