Klantbeoordelingen

KlantscoreOp deze pagina vindt u de beoordelingen van onze klanten over ons met als resultaat een prachtig rapportcijfer van een 8,7. Dit hebben wij met ons hele team bereikt en zijn hier dan ook ontzettend trots op! Uiteraard streven wij ernaar dit cijfer minimaal te handhaven, dan wel te verhogen en u de beste prijs/kwaliteit verhouding en service te blijven bieden.

Klik hier om ons te beoordelen

242 klanten hebben ons als volgt beoordeeld.

Service 8,8
Deskundigheid 8,6
Prijs kwaliteit 8,6
   
Totaal 8,7
  • Klantvriendelijk. Bij de tijd en knus. John Darthuizen / Hengelo / 11-01-2018 / Andere reden
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 9
    9
  • Uitstekende, correcte en snelle service. Zeer vriendelijke medewerkers. Er wordt prima met de klant meegedacht. Claudia Extercatte / Delden / 10-01-2018 / Onderhoud en/of APK
    Aanbeveling ja
    Service 8
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 7
    7,7
  • ervaringen zijn positief er wordt meegedacht Dhr./mevr. / / 10-01-2018 / Onderhoud en/of APK
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 9
    9
  • Johan ter Brugge / Haaksbergen / 10-01-2018 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 8
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 8
    8
  • Nicky Boers / Hengelo / 09-01-2018 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 8
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 8
    8
  • Erik / Delden / 09-01-2018 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 8
    8,3
  • Zeer vriendelijke en deskundige mensen Carla de Groot / Amsterdam / 09-12-2017 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 9
    9
  • Nienke Blokhuis / Denekamp / 09-12-2017 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 8
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 8
    8
  • nieuwe auto gekocht en helaas was de tank bijna leeg. Ik had wel verwacht dat de tank helemaal vol zou zitten.
    Voor de rest wel netjes behandeld.
    Dhr./mevr. / / 30-11-2017 / Aanschaf nieuwe auto
    Aanbeveling ja
    Service 5
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 8
    7
  • Gerrit Dijkman / Delden / 27-11-2017 / Onderhoud en/of APK
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 8
    8,7
  • Top! De klantgerichte helden van het onderhoud van ons ‘wagenpark’. Jaap De Carpentier Wolf / Delden / 27-11-2017 / Onderhoud en/of APK
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 8
    8,7
  • Vriendelijk, correct,en duidelijk geholpen. Dhr./mevr. / / 25-11-2017 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service n.v.t.
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 8
    8
  • Dhr./mevr. / / 25-11-2017 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 7
    Prijs kwaliteit 8
    8
  • Slechte ervaring gehad met dit bedrijf. Fiat Panda gekocht en al tijdens de proefrit bleek dat de radio niet uitging als je het contact af zette. Volgens Vossenbrink gaat dit automatisch na 30 minuten als het contact uit gezet wordt. Welnu, gewoon "gelul" de autoradio was gewoon stuk en hadden blijkbaar geen zin om hem te vervangen.
    Ook bij de aanschaf gelijk een Parrot 9200 handsfrew set gekocht, de afstand bediening die op het dashboard gemonteerd moest worden lag gewoon los in de asbak en de display was zo dom gemonteerd dat 'ie er gewoon afviel. Weer terug, de zaak gemonteerd en op weg naar huis bleek dat get display stuk was. Gebeld, volgens Vossenbribk lag dit aan de leverancier, we bestellen wel een nieuwe.
    Na 2 weken weer terug, nieuwe gemonteerd, weer stuk. Gebeld, ja uhhhh dan moeten we alles na en doormeten weer terug en tot onze verbazing hadden wij geen tijd om onze koffie op te drinken. Wat blijkt........ de sukkeld hadden gewoon de iude djsplay weer gemonteerd i.p.v. de nieuwe.
    Dus 4x heen en weer gereden voor de kat z'n ........ en geen woord van excuses.
    Gisteren naar een serieuse garage hier in Dronten geweest, nieuwe radio(de andere was stuk). Daarbij het arbeidsloon en het goed installeren van de Parrot 9200.
    Garage Vossenbrink u wordt bedankt. Leen van den Berg / Dronten / 24-11-2017 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling nee
    Service 1
    Deskundigheid 1
    Prijs kwaliteit 1
    1
  • Gerald Olthof / Rijssen / 23-11-2017 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 9
    9
  • joke harmes / Enschede / 23-11-2017 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 8
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 7
    8
  • prima service en keurig geholpen Marcel Hasperhoven / Delden / 23-11-2017 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 10
    10
  • bij de verkoop en inkoop prettig prima geholpen M. lensen / Delden / 23-11-2017 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 9
    9
  • Klantvriendelijke houding en zeer flexibel en willen meedenken.
    Jammer dat tijdens de afleverbeirt niet even de tijd is goedgezet, de batterij van de steutel niet is vervangen waardoor die het verder dan 1,5 meter slecht doet en een lege tank. Dit doe het goede gevoel dat ik had een beetje teniet en ga ik twijfelen over de kwaliteit. Inge Ter horst / Wierden / 23-11-2017 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 6
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 7
    7,3
  • Al vele jaren zijn wij klant bij dit bedrijf. Met name voor het onderhoud/APK van onze auto. Altijd wordt je keurig, vriendelijk en deskundig geholpen. Maar een keer komt er ook een einde aan de levensduur van onze (oude) auto.
    Tijd om eens een goed advies in te winnen. Na een goed gesprek over de wensen en mogelijkheden op zoek naar een andere auto.
    Ze gaan zo nodig ook actief op zoek naar een nieuwe 2de hands buiten hun eigen voorraad als de juiste auto voor ons niet aanwezig is in hun eigen ruime voorraad aan occasions.
    Zeer service en klant gericht. Alle zorgen omtrent aankoop/inruil wordt je zo uit handen genomen.
    Wij zijn zeer tevreden met de uiteindelijke aankoop die we heb gedaan.
    Rob Weijers / Delden / 23-11-2017 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 9
    9,7
  • Salvatore Maatje / Delden / 23-11-2017 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 7
    Deskundigheid 7
    Prijs kwaliteit 7
    7
  • Dhr./mevr. / / 23-11-2017 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 9
    8,7
  • M. Westen-Reckman / Delden / 10-11-2017 / Onderhoud en/of APK
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 9
    9
  • De Vossenbrink is mijn vaste garage voor onderhoud en aanschaf / inruil van mijn auto's. Altijd vriendelijk en behulpzaam! Jan Bram de Groot / DELDEN / 10-11-2017 / Onderhoud en/of APK
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 9
    9
  • Erica Tijink / Rijssen / 05-11-2017 / Reparatie en/of schadeherstel
    Aanbeveling ja
    Service 8
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 7
    7,7
  • Al vele jaren klant. Altijd tevreden! Willem Kersing / Delden / 03-11-2017 / Onderhoud en/of APK
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 10
    10
  • Goede ervaringen, anders zou ik een ander bedrijf kiezen. Harm Schepers / Delden / 03-11-2017 / Onderhoud en/of APK
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 9
    9
  • Dhr./mevr. / / 03-11-2017 / Onderhoud en/of APK
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 8
    8,7
  • Klant vriendelijk en wordt snel geholpen!
    Gewoon super!! S.M. Zijlstra / Delden / 03-11-2017 / Onderhoud en/of APK
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 8
    8,3
  • Dhr./mevr. / / 27-10-2017 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit n.v.t.
    9
  • Zeer tevreden.
    Goed contact.telefonisch /per e-mail
    Komen afspraken na.
    Helderheid.
    Prettige sfeer/werknemers. Goede sfeer.
    Scherp geprijsd.
    Mooie nette auto/auto's.
    Ongedwongen fijn zaken doen
    Vertrouwen.
    Snel zaken oppakken/aanpakken/oplossen Arjen Pronk / Naaldwijk / 24-10-2017 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 10
    10
  • Een fijn bedrijf, vlot van handelen, vlotte mensen Henk Duerink / Wezep / 24-10-2017 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 7
    8,3
  • H Schreur / Rijssen / 24-10-2017 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 9
    9,7
  • Fijne persoonlijke behandeling. Een bedrijf war je je thuis voelt. Alles wordt gedaan om je tevreden naar huis te laten gaan. Vincent Klijnsma / ZWOLLE / 19-10-2017 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 8
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 8
    8
  • Kwaliteit en service is perfect!. Dennis Geerdink / Ambt-delden / 07-10-2017 / Aanschaf nieuwe auto
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 10
    10
  • vriendelijke mensen en hulp vaardig Rob van den Hoven / Hengelo / 28-09-2017 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 8
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 8
    8
  • Wij komen hier al jaren voor onderhoud en A.P.K ,altijd prima geregeld. Henk Lankheet / Haaksbergen / 21-09-2017 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 8
    8,3
  • Nog geen ervaring,maar de aankoop van mijn nieuwe auto verliep prima en het onderhoud laat ik er doen . Henry Braakhuis / Bornerbroek / 20-09-2017 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 8
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit n.v.t.
    8
  • Uitmuntende garage. Betrouwbaar en zeer vakbekwame monteurs. Steeds hulpvaardig. Wim Izaks / Hengelo / 20-09-2017 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 9
    9,7
  • Dhr./mevr. / / 16-09-2017 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 8
    8,3
  • Ik ben nu 1,5 maand klant bij Vossenbrink en heb dat als zeer plezierig ervaren.
    Ben er nu een aantal keren geweest, elke keer werd ik direct te woord gestaan en geholpen, met de mededeling als er nog iets is wat je weten wil, kom langs.
    Kortom zeer klantvriendelijk en deskundig!! Cees Neuteboom / Lochem / 16-09-2017 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 10
    10
  • We hadden een zeer sympathieke ervaring.
    De auto was top. Jammer, dat ze niet verteld hadden
    dat de auto nog op winterbanden stond. Dit midden in de zomer. Aad Koevoets / Putten / 16-09-2017 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 9
    9
  • Dhr./mevr. / / 15-09-2017 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 8
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 8
    8
  • Goede ervaring, en nette mensen Henri Kienhuis / Geesteren / 15-09-2017 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 9
    9
  • Bijzonder klantvriendelijk ik heb zoiets nog niet eerder ervaren en de service is uitmuntend! Echte aanrader voor wie op zoek is naar iets nieuws of gebruikt. Zeer tevreden! Jeannette Hartman / Vriezenveen / 15-09-2017 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 10
    10
  • hele bijzondere garage zo tref je ze maar zelden! Wat een geweldige service en uiterst vriendelijke mensen, wat mij betreft geen andere garage meer echt heel tevreden. Jeannette Hartman- van der Woude / Vriezenveen / 24-08-2017 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 10
    10
  • Mijn auto laten poetsen/polijsten. Ziet er weer als nieuw uit en tot in de puntjes verzorgd. Volgende keer zeker weer naar de Vossenbrink. Arno / / 21-08-2017 / Andere reden
    Aanbeveling ja
    Service n.v.t.
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 10
    9
  • Roland Lampe / den Haag / 21-08-2017 / Onderhoud en/of APK
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 9
    9
  • Henriette van der Most van Spijk / Hengelo / 19-08-2017 / Reparatie en/of schadeherstel
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 8
    8,7
  • Erg goed contact, eerlijk en normaal. Ben zeer tevreden over het bedrijf. Zou hun iedereen aanbevelen Barry / Oldenzaal / 03-08-2017 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 9
    9,3
  • Peter Withag / Saasveld / 03-08-2017 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 7
    Deskundigheid 7
    Prijs kwaliteit 8
    7,3
  • Echt zo'n goede dorpsgarage niks is te veel en houden zich netjes aan de afspraak. H Kors / Annen / 03-08-2017 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 9
    9
  • Arjan Vloon / Delden / 08-07-2017 / Reparatie en/of schadeherstel
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 9
    9
  • - Plezierig in de omgang
    - Vakkundige personeel en dito adviezen
    - Zeer klantgericht, creatief bij hulpvragen van de klant

    Toelichting Reden Bezoek:
    - Onderhoud & APK
    - Aanschaf cq vervanging auto
    - Opslag winterbanden
    - Tussendoor kleine hulpvragen en adviezen
    Samengevat: Alles wat met onze auto's te maken heeft
    jan mourits / Delden / 07-07-2017 / Andere reden
    Aanbeveling ja
    Service 8
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 7
    7,7
  • ab wissink / delden / 07-07-2017 / Reparatie en/of schadeherstel
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 9
    9,3
  • Bij de Vossenbrink een andere auto aangekocht. Het verkoop-/aankooptraject verliep bijzonder prettig. Vriendelijke en niet opdringerige verkopers. Goede informatie en eerlijke verhalen. Alles in goede
    en ongedwongen sfeer. Na aankoop van de auto goede afspraken kunnen maken over de aflevering. Zelfs alle wensen die door mij nog wat later werden toegevoegd, zijn zonder problemen uitgevoerd. Er wordt goed gecommuniceerd en prima gereageerd. De werkplaats heeft uitstekend werk geleverd bij aflevering van de auto. Zeker aanbevelingswaardig! Menno / / 03-07-2017 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 9
    9,7
  • Mijn ervaringen zijn zeer positief. Men is zeer open en eerlijk. Hier zijn (mondelinge) afspraken ook echt afspraken. Arno Geurts / Tegelen / 21-06-2017 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 8
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 8
    8
  • Ongekende service! Ik heb mijn auto hier gekocht en ben nu ook klant voor wat betreft de onderhoud van mijn auto. Ik vind Vossenbrink zeer klantgericht. Ze nemen altijd de tijd om je in te lichten, problemen uit te leggen en/of te laten zien. Al snel kennen ze de persoon bij de auto en kunnen hier gericht advies op geven en wanneer nodig staan zij per direct voor je klaar. Jullie servicegerichtheid en eerlijkheid is van ongekende waarde, wees daar zuinig op. De prijs/kwaliteit is tevens goed. Joyce Vossebeld / BORNE / 14-06-2017 / Onderhoud en/of APK
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 9
    9,7
  • ik heb hier mijn auto ingeruild en dezelfde dag een andere auto gekocht. Alke Laarman / Daarle / 09-06-2017 / Aanschaf nieuwe auto
    Aanbeveling ja
    Service 8
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 7
    7,7
  • Ik vind het bedrijf bijzonder prettig, zeer service gericht. Het personeel is heel attent, denkt mee.
    Zowel bij onderhoudsafspraken als bij aanschaf van nieuwe (gebruikte) auto wordt heel goed meegedacht en advies gegeven. Ik heb alleen maar uitstekende ervaringen met het personeel en het bedrijf. Maaike Bosma / Delden / 31-05-2017 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 9
    8,7
  • Ik ken het bedrijf alleen van de aankoop van mijn auto.
    Ik werd vriendelijk te woord gestaan en mijn vragen werden duidelijk beantwoord.
    Willem Elburg / Deil / 28-05-2017 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service n.v.t.
    Deskundigheid n.v.t.
    Prijs kwaliteit 8
    8
  • Goede ervaring gewoon en niet overdreven gedrag van de verkoper. Henk Kuipers / Hengelo / 26-05-2017 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 7
    Deskundigheid 7
    Prijs kwaliteit 6
    6,7
  • Ilona Boom / Almelo / 26-05-2017 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 10
    10
  • Altijd zeer behulpzaam en met deskundigheid geholpen.
    Aanbevelenswaardig !! FW Logman / Hengelo / 15-05-2017 / Reparatie en/of schadeherstel
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 9
    9
  • Bij vossenbrink stond eindelijk mijn auto te koop voor een hele mooie prijs.
    Ik heb al veel auto's aangeschaft bij autobedrijven maar dit is de eerste keer dat ik een auto heb gekocht zonder me opgelicht te voelen.
    Heldere afspraken en een hele eerlijke prijs.
    Op internet stonden al mooie Recensies en geheel terecht.
    In de garantie periode een klein dingetje laten reparen zonder gedoe en kon meteen terecht.
    Een prachtig familie bedrijf.


    Ramon Jansen / PURMEREND / 21-04-2017 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 10
    10
  • Top service bedrijf, al een aantal auto's gekocht en super tevreden.
    Niet te moeilijk bij deze jongens 👍 Bert Teunisssen / Delden / 20-04-2017 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 10
    9,7
  • Dhr./mevr. / / 19-04-2017 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 7
    Deskundigheid 7
    Prijs kwaliteit 7
    7
  • Louter positieve ervaringen! Goede service en zeer klant vriendelijk. Erik Fransen / ej.fransen68@gmail.com / 19-04-2017 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 9
    9
  • Goed Peter-Jan Knape / 7491 KA Delden / 08-04-2017 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 9
    9
  • Dhr./mevr. / / 07-04-2017 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 8
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 8
    8
  • Vriendelijk contact met een uitstekend advies betreffende de aankoop van de occasion. Herman Schlepers / Bentelo / 07-04-2017 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 8
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 8
    8
  • Positieve ervaringen. Klantvriendelijk bedrijf. Denken met de klant mee. Sander Jongerling / Delden / 07-04-2017 / Onderhoud en/of APK
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 9
    9
  • Gino Boers / Enschede / 02-04-2017 / Onderhoud en/of APK
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 9
    9
  • Goed, aantal jaar geleden een auto gekocht bij dit bedrijf en dit was een goede koop. Nog nooit iets mee gehad.
    Kim / Enschede / 26-03-2017 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 10
    10
  • Dhr./mevr. / / 16-03-2017 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 8
    8,7
  • Een hele goede garage. Goede service en mensen die altijd voor je klaar staan. S.H. Van der Meij-Reeder / Delden / 13-03-2017 / Onderhoud en/of APK
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 9
    9,7
  • Een fijn en betrouwbaar adres voor zowel aankoop als onderhoud. Service en kwaliteit staan op een prima niveau. Chris Smit / Delden / 12-03-2017 / Onderhoud en/of APK
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 9
    9
  • Willem Jansen / DELDEN / 11-03-2017 / Onderhoud en/of APK
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 7
    8,3
  • Fijne betrouwbare garage!
    Goede service en vriendelijk personeel. Lucian Raanhuis / Delden / 11-03-2017 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 9
    9
  • Anke Ettema / Enschede / 10-03-2017 / Onderhoud en/of APK
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 10
    10
  • Goed Dhr./mevr. / / 10-03-2017 / Onderhoud en/of APK
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 8
    9,3
  • Zeer prettig geholpen bij aanschaf nieuwe auto. Ook het meedenken bij klachten en juiste prijs kwaliteit verhouding is erg goed! T Scharenborg / Hengelo / 10-03-2017 / Aanschaf nieuwe auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 8
    8,3
  • We hebben hier recent een auto gekocht. We zijn erg netjes en klantvriendelijk geholpen en zijn tot een mooie koopovereenkomst gekomen. A.G.J Bunte / Delden / 08-03-2017 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 10
    9,3
  • Jos Martens / Winterswijk / 07-03-2017 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 8
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 8
    8
  • Persoonlijk contact is het belangrijkste bij dit bedrijf. Hier kun je goed en betrouwbaar een occasion kopen. Ruud / Hengelo(O.) / 02-03-2017 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 8
    8,7
  • Vriendelijk, deskundig, Internet/markt conforme prijzen. Jan Bergsma / Kollum / 25-02-2017 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 9
    8,7
  • Eerlijke mensen goed advies
    Heb inmiddels 17 auto's versleten de laatste 3 bij vossenbrink gekocht nooit problemen gehad met garantie e.d .
    Top bedrijf Dick Ligtenberg / Rijssen / 24-02-2017 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 7
    8,3
  • zo zou je altijd behandeld willen worden Michiel De Ruiter / Hoonhorst / 23-02-2017 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 10
    9,3
  • nette garage komt de afspraken na, ik ben er netjes geholpen rob bouwman / borne / 13-01-2017 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 8
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 7
    7,7
  • Goed Jan Brouwer / Bornerbroek / 13-01-2017 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 8
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 10
    8,7
  • Prima bedrijf, goede service en altijd direct geholpen Dhr./mevr. / / 13-01-2017 / Onderhoud en/of APK
    Aanbeveling ja
    Service 8
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 8
    8
  • Goede service, hier word je nog als klant behandeld. Dhr./mevr. / / 31-12-2016 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 8
    8,3
  • prettig en klantvriendelijk Ans Bus / Delden / 19-12-2016 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 8
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 7
    7,7
  • Prima ervaringen, goede service en vriendelijke mensen.
    Harrie Raanhuis / Delden / 16-12-2016 / Onderhoud en/of APK
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 8
    8,7
  • johan Diepenbroek / goor / 16-12-2016 / Aanschaf nieuwe auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 8
    8,7
  • Ben Beens / Rijssen / 15-12-2016 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 9
    9,3
  • John / / 15-12-2016 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 8
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 8
    8
  • Eindelijk een bedrijf dat de zorg voor mijn auto van mij overneemt.
    En, heel zeldzaam in deze tijd, ook nog een echte servicegedachte heeft. Graag zo doorgaan!! Hans van Oosterbosch / Hengelo / 15-12-2016 / Onderhoud en/of APK
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 9
    9
  • Altijd vriendelijk en leveren goede kwaliteit Anke Ettema / Enschede / 14-12-2016 / Onderhoud en/of APK
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 10
    10
  • Betrokken medewerkers, denken goed mee en geven goede adviezen. Altijd vriendelijk en hulpvaardig.
    Goed begeleidingstraject m.b.t. aanschaf andere auto.
    Maaike Bosma / delden / 14-12-2016 / Onderhoud en/of APK
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 8
    8,3
  • Anne Bas Terpstra / Delden / 14-12-2016 / Reparatie en/of schadeherstel
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 9
    9
  • Onlangs een occasion gekocht. Zeer tevreden over de service en klantvriendelijkheid. I. van der Vegt / Nieuw-Vennep / 21-10-2016 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 9
    9,3
  • Hans van Oosterbosch / / 30-09-2016 / Onderhoud en/of APK
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 9
    9
  • lambertus Hoogeveen / Boekelo / 29-09-2016 / Onderhoud en/of APK
    Aanbeveling ja
    Service 8
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 9
    8,7
  • Regina Harmsen / Borne / 15-09-2016 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 8
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 8
    8
  • Henk Groote Haar / Hengelo / 26-08-2016 / Onderhoud en/of APK
    Aanbeveling ja
    Service 7
    Deskundigheid 7
    Prijs kwaliteit 7
    7
  • Recentelijk voor de 3e keer een auto bij de Vossenbrink aangeschaft. Wederom bevalt de auto zeer goed en ervaar ik de service als uitstekend. Martin Nijhuis / Hengelo / 04-06-2016 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 9
    9
  • De service en de betrouwbaarheid is altijd uitstekend. Dhr./mevr. Riezebos / / 03-06-2016 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 9
    9,3
    Beste heer Riezebos, bedankt voor deze topcijfers en dat we onderstaande mail van u ook nog mochten plaatsen. Hier doen wij het voor! Beste mijnheer Jan-Willem, Nog even op een rijtje alle gedoe met de Peugeot 306 Cabriolet, die mijn dochter en ik bij jullie kochten. Allereerst willen wij onze grote waardering uitspreken voor wat betreft de service die jullie verleend hebben na het kopen van een tweedehands auto. In een woord klasse! Het klopt wat alle goede reviews op internet over jullie bedrijf zeggen. Bijna alle tenslotte lovend. Nou het klopt allemaal. Via internet kwamen wij op De Vossenbrink uit het voor ons verre oosten Twente uit. Daar stond een mooie cabrio met weinig kilometers ( toen maar drie in het hele land). Zien was kopen. Bij de aflevering liep de kap niet zo lekker tijdens de demonstratie. Dachten aan een verkeerde handeling maar kort daarna is de procedure door mijn dochter nog twee keer uitgevoerd waarbij bleek dat de kap dezelfde kwaal bleef houden en daarna deed hij het helemaal niet meer. Overleg met jullie gepleegd en er werd zeer klantvriendelijk gereageerd terwijl het tenslotte een auto zonder garantie was. Gelijk werd gezegd: "' geen zorg, dit lossen wij op! " En de oplossing werd op afstand gedaan. Diagnose bij een Peugeot dealer ( een zeer klantonvriendelijke receptie! maar monteur erg aardig) gedaan en daar kwam uit dat de regelunit kapot was. De dealer stuurde mij weg met eigenlijk de mededeling "zoek het maar uit". En ik begreep dat ook niet meegedacht werd met ideeen van jullie. Vervolgens maakte u een afspraak met een specialist, Arnoud van Wijk in Alphen a/d Rijn. Daar bleek bij meting het oude kastje inderdaad kapot en de inmiddels gekregen gereviseerde kast die ik erin gezet had ook. De twee kapotte kasten aangetekend retour gezonden aan Ebben met een briefje erbij wat het verloop was en de gegevens van Van Wijk. Ebben stuurde direct weer een nieuwe gereviseerde kast. Afgelopen maandag met nieuw kastje weer naar Alphen a/d Rijn gegaan waar zij hem aansloten. Ja hoor, de kap deed het maar bij het dichtgaan weer niet goed. De achterkant van het doek werd niet ontgrendeld waardoor de metalen afdekplaat op het doek kwam in plaats van er onder. Weer alles gemeten. Na lang zoeken bleek dat bij het dichtgaan de kap aan de voorkant doorschoot ( door de 1/4 stand heen) waardoor een palletje niet goed kwam te staan voor de ontgrendeling door een kabeltje. Nu doet de kap het goed met dan de kleine gebruiksaanwijzing bij het dicht gaan ervan. Als hij bijna dicht is even zorgen dat de knik goed staat. Toen ik naar huis reed deed de radio het ineens niet meer. Die vroeg steeds een code. De spanning was een paar keer van de auto gehaald waardoor de radio opnieuw moest worden gecodeerd. Ook dit loste u zeer snel op. De code die u doorgaf was goed, hij doet het weer! Gelijk maar in een van de boekjes geschreven. En ook heb ik later de krik gevonden. Hij zit inderdaad in het reservewiel onder de auto wat u al zei. Wat een gedoe allemaal maar het is gelukkig, soms wat moeizaam en frustrerend, opgelost. Wij zijn dan ook erg tevreden met de oplossing en medewerking die u heeft gegeven, immers kosten noch moeite werden gespaard. Wat ook leuk was van al die automannen te horen dat wij een voor zijn leeftijd nog heel mooie en goede cabrio hadden gekocht. Motor en leren bekleding zien er nog perfect uit. Hopelijk gaat hij nog lang mee. Zoals door de telefoon al even aangegeven heb ik de facturen die ik kreeg gescand en die doe ik hierbij. In dit speciale geval zouden wij het niet erg vinden als jullie zouden vinden dat wij de fout-diagnose zelf moeten betalen. Nogmaals bedankt voor de fantastische nazorg die jullie gepleegd hebben. Wat jullie zeggen - eerlijkheid en service hoog in het vaandel - is volledig bewaarheid. Ik ga zeker reviews schrijven. (klanten vertellen en ANWB) De Peugeot dealer krijgt een klacht. met vriendelijke groet, mede namens dochter Marlies, Leen Riezebos.
  • Een tweedehands auto gekocht. Goed geholpen Fred Groot Nibbelink / Haaksbergen / 16-05-2016 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 7
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 7
    7,7
  • Afspraken keurig nagekomen. Auto is goed afgeleverd.
    Zeer tevreden. Gerard Wielens / Haaksbergen / 14-05-2016 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 8
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 8
    8
  • Slecht, tweemaal vraag gesteld en tweemaal geen reactie Ad Holtland / Vollenhove / 14-05-2016 / Andere reden
    Aanbeveling nee
    Service 2
    Deskundigheid n.v.t.
    Prijs kwaliteit n.v.t.
    2
    Jammer dat u zo gereageerd heeft op ons bedrijf. U heeft ons inderdaad 2 mailtjes gestuurd, die in onze ongewenste mail terecht waren gekomen. Hierdoor zijn ze aan onze aandacht ontglipt. Onze excuses hiervoor. Een belletje onze kant op was misschien makkelijker geweest. We hadden u dan graag te woord gestaan!
  • Betrouwbaar bedrijf waar wij nu al jaren onze auto's kopen en laten onderhouden. Altijd fijn dat ze altijd eerst even overleggen voordat ze aan tegenvallende reparatiekosten beginnen. Arjen Meijer / Delden / 09-05-2016 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 8
    8,7
  • Een jaar geleden bij Vossenbrink mijn droomauto gevonden en gekocht: een SAAB 9-3 Cabrio uit het jaar 2000. De eerste ervaringen waren prima (zie mijn reviews van maart 2015) en dat is zo gebleven.

    Na vijf maanden heb ik een garantie-afloopkeuring laten doen bij een SAAB-specialist waarbij een aantal reparatiepunten te voorschijn kwamen. Deze zijn zonder enige discussie door Vossenbrink gerepareerd. De SAAB-specialist stelde vast dat alles goed was gerepareerd en dat Vossenbrink onderdelen van prima kwaliteit heeft gemonteerd.

    Recent is de auto nauwkeurig geïnspecteerd door de technische commissie van de SAAB Club Nederland. Resultaat: geen enkel afkeurpunt! De conclusie was dat mijn auto in een heel goede staat verkeert.
    Kortom: een grote pluim voor de mensen van Vossenbrink! Jan-Willem Gootzen / Valkenburg / 27-03-2016 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 10
    9,3
  • Zeer klantvriendelijk, uiterst vakbekwaam geholpen met aankoop nieuwe auto. Personeel met knowhow en kennis van zaken! Echt een aanrader in de Regio! Fam. Scharenborg / Hengelo / 08-03-2016 / Aanschaf nieuwe auto
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 10
    9,7
  • een bedrijf welke ons meteen vertrouwen gaf.
    Een familie bedrijf welke dit vertrouwen uitstraalt.
    Tot dusver zeer tevreden met de aankoop van de gebruikte auto. H Janssen / Meppel / 28-01-2016 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 8
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 9
    8,3
  • B. Nieuwenhuijse / Enschede / 24-01-2016 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 8
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 8
    8
  • Zeer positieve ervaring. Nette showroom en werkplaats. Er is alle tijd voor jou en de aflevering van de auto is prima. Tonnie Wijlens / Haaksbergen / 23-01-2016 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 9
    9
  • Jos Bon / Haaksbergen / 22-01-2016 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 9
    9
  • bas mourits / Hengelo / 22-01-2016 / Aanschaf nieuwe auto
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 9
    9,3
  • Klantvriendelijk. Voortreffelijke service. Komt zeer betrouwbaar over. Nu alleen nog afwachten hoe het met de aangeschafte tweedehands auto de komende paar jaar gaat...:-) Guido Bindels / Dordrecht / 22-01-2016 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 8
    9
  • herman boensma / goor / 22-01-2016 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service n.v.t.
    Deskundigheid n.v.t.
    Prijs kwaliteit 10
    10
  • Ronald Steggink / Nijverdal / 22-01-2016 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 9
    9
  • Perfecte service!. Dennis Geerdink / Ambt-delden / 08-01-2016 / Aanschaf nieuwe auto
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 10
    10
  • Uitstekend! Alles in overleg.Zeer vakbekwame monteurs!! Wim Izaks / Hengelo / 21-09-2015 / Onderhoud en/of APK
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 9
    9
  • Gebruikte Megane gekocht. Vossenbrink doet net dat beetje meer om de klant te plezieren. Ik heb een heel goede indruk Marten Akker / Haaksbergen / 21-09-2015 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 9
    9
  • Zeer Prettig Bedrijf!

    Wij hebben bij dit bedrijf een hele mooie Mercedes CLC aangeschaft.
    De doorslag voor ons was;
    Geen opdringerige verkoop.
    De alles in 1 prijs, dus geen kosten achteraf.
    De goede prijs en de mooie korting zonder inruil.
    Uiteraard de zeer mooie auto met weinig kilometers en 1e eigenaar.
    Dus , gewoon zoals het hoort, kunnen een hoop autobedrijven wat van leren!
    Michel Hol / Sliedrecht / 13-09-2015 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 10
    9,3
  • Gerben Spit / Hengelo / 12-09-2015 / Aanschaf nieuwe auto
    Aanbeveling ja
    Service 7
    Deskundigheid 7
    Prijs kwaliteit 7
    7
  • de ervaringen van het bedrijf zijn zeer goed. Medewerkers zijn attent en zeer behulpzaam Stef van Wanrooij / Borne / 11-09-2015 / Aanschaf nieuwe auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 8
    8,3
  • Prettig bedrijf met verstand van zaken. Pascal Platerink / Hengelo / 11-09-2015 / Aanschaf nieuwe auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 8
    8,3
  • Ik heb de Vossenbrink als zeer positief ervaren. Kon er na werktijd nog terecht voor een uitstekende en (klant)vriendelijke service. Ze nemen de tijd voor hun klanten. Rick / Losser / 10-04-2015 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 9
    9
  • Pajero Pinin gekocht, goede inruilprijs voor onze auto.
    Eerlijk no nonsens bedrijf. Goede service en aftersales.
    Komen zeker terug. Jan / Almelo / 01-04-2015 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 9
    9
  • Mijn eerste garantie-ervaring met De Vossenbrink na de aankoop van mijn SAAB 9-3 Cabrio twee weken geleden:

    Na een weekje bleek de verdeler olie te lekken uit de verdelerkap. Dat is een bekende kwaal van dit type motor. Telefonisch contact opgenomen en het probleem uitgelegd. In goed onderling overleg is besloten dat De Vossenbrink op hun kosten een gereviseerde verdeler laat opsturen door hun leverancier en dat ik die zelf monteer. De nieuwe verdeler arriveerde na een paar dagen en is inmiddels geïnstalleerd, een klusje van 10 minuten. Tot nu toe is de lekkage weggebleven, dus het lijkt goed opgelost.

    Deze oplossing bespaarde mij een hele dag rijden (dat is op zich natuurlijk geen straf in deze heerlijke auto) en een volle tank benzine. Ik ben er dus zeer tevreden mee. Jan-Willem Gootzen / Valkenburg, Zuid-Limburg / 28-03-2015 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 10
    9,3
  • Op de website van De Vossenbrink vond ik de auto waarnaar ik al heel lang zocht: een SAAB 9-3 Cabrio met een lage kilometerstand uit het jaar 2000, zonder turbo in een heel mooie staat met origineel Nederlands kenteken voor een aantrekkelijke prijs. De uitvoerige fotoreportage gaf in 50 foto's een goed beeld van de staat van de auto.

    Telefonisch contact opgenomen en me laten vertellen wat men wist over deze SAAB. Ik kreeg uitvoerige informatie over de plussen en minnen van de auto en naam en telefoonnummer van de vorige eigenaar voor het geval ik nog meer wilde weten. Aangezien ik door andere verplichtingen pas vijf dagen later kon komen kijken vanuit Zuid-Limburg (250 kilometer enkele reis), gevraagd of de auto tot dan voor mij kon worden gereserveerd. Dat was geen enkel probleem (binnen een half uur stond bij de internetadvertentie "gereserveerd"). Toen ik vroeg of ik met de auto naar de SAAB dealer in Hengelo mocht gaan voor een aankoopkeuring, was dat ook geen probleem.

    Vijf dagen later vanuit Zuid-Limburg naae Delden gereden waar de SAAB keurig in de showroom op mij stond te wachten. Ik werd vriendelijk ontvangen in een heerlijk ongedwongen "doe maar gewoon" stijl. De auto was in het echt nog mooier dan op de foto's en alle verstrekte informatie bleek te kloppen. Na een korte proefrit ben ik naar SAAB Twente gereden waar een uitgebreide en nauwkeurige aankoopkeuring werd gedaan. Uitslag: heel goede auto met een paar kleine aandachtspuntjes (die ik als fanatiek zelfsleutelaar prima zelf kan oplossen) en een werkelijk uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

    Terug in Delden kreeg ik een redelijk inruilbod voor mijn inruiler en heb ik de SAAB gekocht. Op de terugweg naar Zuid-Limburg heb ik uitgebreid genoten van mijn "nieuwe" 15 jaar jonge auto.

    Samenvatting: dit was een in zeer prettige sfeer verlopen aankoop van een prima product met zeer uitgebreide kloppende informatie voor een vriendelijke prijs.

    Ik hoop dat ik de garantie op de auto niet nodig heb, maar als dat wel het geval is, zal ik mijn ervaringen hier melden. Jan-Willem Gootzen / Valkenburg, Zuid-Limburg / 15-03-2015 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 10
    9,3
  • Prettige om er zaken te doen.
    Heb een occasion Honda Accord gekocht. Er valt prima te onderhandelen. Klantvriendelijk en ze maken hun beloftes waar.
    Ik ben dan ook heel tevreden over mijn aankoop.
    Helemaal top.
    Zygmunt Tokarczyk / Enschede / 15-03-2015 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 9
    9
  • Bij de aanschaf van een oldtimer was Vossenbrink B.V. een betrouwbare partner. De minpunten werden niet verborgen (in dit geval laswerk) en verwerkt in een correcte prijszetting. Koen Bogaert / Mariakerke / 04-03-2015 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 8
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 8
    8
  • erik bel / assen / 20-01-2015 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 9
    8,7
  • Altijd vriendelijk en bereid om je, op welke manier dan ook, te helpen. Martine Meijer / Delden / 20-01-2015 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 8
    8,7
  • Jan Guis / Delden / 20-01-2015 / Reparatie en/of schadeherstel
    Aanbeveling ja
    Service 8
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 8
    8
  • Goede ervaring ,klantvriendelijk ,goede service, goede afspraken kunnen maken , Dini en Eppie Hoff / Diepenheim / 20-01-2015 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 8
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 8
    8
  • Aanschaf gebruikte auto
    Beschrijving:
    In 2006 heb ik er mijn mazda premacy gekocht.maanden later ,2 dagen na de garantie brak de distributieketting.
    Ik heb het in Elst mogen laten maken op kosten van Vossenbrink.
    Dat vond ik erg aardig !Nu 9 jaar later denk ik erover om mn auto te vervangen door een nieuwere.Ik ga toch weer even op de site van Vossenbrink kijken.
    Ookal is t voor mij ver weg.Ik vond hun service zo goed en de auto is in al die jaren prima bevallen.!
    Bedankt nog Vossenbrink ! monique timmermans / Elst Gld / 14-12-2014 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 10
    10
  • Wij hebben in september 2014 een mooie Seat ibiza 1.2 tdi bij autobedrijf Vossenbrink gekocht en onze oude auto ingeruild. Auto is echt super afgeleverd en een kleine reparatie na de hand was geen enkel probleem.
    Kortom een zeer goede ervaring met dit bedrijf en ik kom er zeker weer. Hugo Zoetman / Hengelo / 13-10-2014 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 9
    9,3
  • Waar is de klant nog koning? Bij autobedrijf de Vossenbrink in Delden!
    Op zoek naar een 2de auto, niet te duur, klein, zuinig en betrouwbaar werd het voor ons een Daihatsu Cuore. De Trend of de Class. Helaas, in onze buurt niet te koop. Via internet de auto gevonden in Delden, maar dat is 220 km van onze woonplaats, bij de Vossenbrink. Grote en zeer duidelijke foto's en veel goede klantenbeoordelingen deed ons besluiten contact op te nemen. Auto werd voor ons een paar dagen gereserveerd. Op de afgesproken dag proefrit gemaakt en afspraken gemaakt voor all season banden. Afgesproken dat de 6 maanden bovag garantie, na contact met de Vossenbrink, eventueel ook in onze buurt uitgevoerd zou kunnen worden. De auto hoeft ws hier geen gebruik van te maken, want hij ziet er prima uit. Maar toch! Prettig geregeld.
    Op onze vraag of de auto ook op ons huisadres kon worden afgeleverd werd positief gereageerd. Tegen een zeer redelijke vergoeding werd ook dit voor ons geregeld, zelfs op de groene nummerplaten!!! Dit scheelde ons veel tijd.
    Op de afgesproken dag van afleveren werden wij 's middags nog gebeld of alles voor ons naar wens was uitgevoerd. Wij waren uiterst tevreden. Onze ervaring met de Vossenbrink is zeer prettig verlopen, wij kunnen en durven de Vossenbrink bij iedereen aanbevelen. Wij sluiten ons graag aan bij al die andere positieve beoordelingen.
    Hulde voor dit familiebedrijf dat al 40 jaar bestaat. Ook dit zegt al genoeg. H.H. Bremmers / Koningsbosch / 02-10-2014 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 9
    9
  • Auto ingeruild en andere aangeschaft.
    Ben er zeer correct en met respect behandeld.
    Naderhand nog een klacht die door het team gelijk keurig werd opgelost.
    Zeer tevreden ! Jan de Ruiter / Hengelo / 02-09-2014 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 8
    8,3
  • Bij dit bedrijf gekomen voor aanschaf gebruikte oldtimer. Zeer tevreden. Goede prijs/kwaliteit en vriendelijk personeel.
    Het was mogelijk de auto op de brug te bekijken zodat ik een goed beeld van de auto had.

    Top! Ewoud / Delden / 25-08-2014 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 10
    10
  • Prima garage met duidelijke voorwaarden en vriendelijk personeel. Jan Hartman / Zutphen / 19-08-2014 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 8
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 7
    7,7
  • Rob Renema / ALMELO / 11-08-2014 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 10
    9,7
  • E.J.A. van Vliet / Delden / 11-08-2014 / Aanschaf nieuwe auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 9
    9
  • Zoals altijd zeer behulpzaam, servicegericht en betrouwbaar. Joop Bökkerink / Bornerbroek / 11-08-2014 / Aanschaf nieuwe auto
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 10
    10
  • Renault Scenic gekocht, auto was precies als omschreven in de advertentie. Paar kleine puntjes zijn keurig door Vossenbrink hersteld en de auto is conform afspraak, naar tevredenheid afgeleverd. Dhr./mevr. / / 11-08-2014 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 8
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 8
    8
  • Vriendelijke en correcte service. R van de Laar / / 10-08-2014 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 8
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 8
    8
  • Vriendelijk en vakbekwaam personeel.
    goede service en prima kwaliteit en prijs. Winette ter Steege / Enter / 09-08-2014 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 9
    8,7
  • Afgelopen week een Seat Toledo occasion aangeschaft. We zijn keurig en correct geadviseerd. Een eerlijk bedrijf met prettige en deskundige mensen die begrijpen dat de klant centraal staat! Hier ben je bij het juiste adres!! No nonsens. E.R Schmitz / ZEEWOLDE / 23-06-2014 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 9
    9
  • Fons Kruders / Goor / 04-06-2014 / Onderhoud en/of APK
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 9
    9,3
  • Klantvriendelijk, Eerlijk, denkt goed Mee. noortje rauwerdink / ommen / 04-06-2014 / Onderhoud en/of APK
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 9
    9
  • Hallo Autokopers,

    Vorige jaar een 4 jaar oude auto aangeschaft maar deze bleek schade te hebben gehad en tegen een bijzonder lage BPM te zijn ingevoerd. Dit kwam uiteraad pas aan het licht toen ik per toeval bij een andere garage was geweest. Ik zit nu dus met een auto die niemand wil inruilen of 30% on de reguliere waarde.

    Bij de Vossenbrink is de oudere verkoper agresief en schreewt graag. Maar zijn reactie stopte eigenlijk bij 'wat weet jij er nou van, ben jij of ik de deskundige? maak dat je weg komt!'

    Bijzonder teleurstellend bedrijf en het valt me tegen dat ze niet bereid zijn tot een gezamelijke oplossing te komen.

    Groeten Pim Geerdink / Hengelo / 03-06-2014 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling nee
    Service 1
    Deskundigheid 1
    Prijs kwaliteit 1
    1
    Geachte Pim, Jammer om te lezen dat je niet tevreden bent over ons bedrijf. Wij dachten namelijk bij ons laatste en voor ons gevoel prettige telefoongesprek je een uiterst net bod te hebben gedaan om de auto van je terug te kopen. De reden hiervan was namelijk dat jij werk in het buitenland had gekregen en je de auto binnen een half jaar al weer moest verkopen. Dit kost dan eenmaal geld. Daarnaast stonden wij ook volkomen achter de auto en ben je in de garantieperiode nergens voor terug geweest. Aangezien je de auto meer dan 2 jaar (!) geleden (nl. april 2012) bij ons hebt gekocht, vinden wij het jammer dat je hier nu nog op deze manier op reageert. Wij proberen al meer dan 40 jaar al onze klanten tevreden te houden en zetten ons daar ook voor de volle 100% voor in met ons hele team! Gelukkig is dit dan ook te zien aan alle andere recensies die hier te lezen zijn. Hier zijn we trots op!! Met vriendelijke groet, Het team van Autobedrijf de Vossenbrink
  • Door omstandigheden (aanschaf na total-loss) een uitstapje gemaakt van 6 maanden bij een andere garage. Toch weer teruggekomen bij De Vossenbrink en het voelt weer als vanouds! Vriendelijk, no-nonsens, flexibel, service. We gaan 'niet meer vreemd' Ze waren niet beroerd om een door ons gevonden auto 175 km verder op te halen en binnen 2 weken af te leveren inclusief garantie, beurt, nieuwe APK en uitlijnen. Gewoon TOP! PJ Goossens / Delden / 04-04-2014 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 9
    9,3
  • Diverse keren zijn wij uit het buitenland naar Nederland gekomen. Hadden op een moment een eigen auto nodig en hebben de auto via de Vossenbrink gekocht. Tot nu toe, en dat zal voorlopig ook wel zo blijven, is het geweldige auto. Technisch een geweldige auto. Een meer dan geweldige service! Hebben nu een aantal malen met heel plezierige mensen zaken kunnen doen en dat zullen wij in de toekomst ook blijven doen.
    Het personeel is heel relaxed om zaken mee te doen. Een fijn en goed familie bedrijf. Zeg het voort en voort! Albert Faber / Noord Amerika / 10-02-2014 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 8
    8,3
  • Ik heb hier een auto gekocht van 14 jaar oud zonder garantie. De auto liep niet naar behoren, desondanks dat ik hier geen garantie op had hebben ze kostenloos 2 nieuwe injectoren en een nieuwe temperatuurssensor vervangen. Super service en goed personeel! Bjorn Ordelmans / Buurse / 02-10-2013 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 9
    9,3
  • Een prima garage. Altijd netjes en behulpzaam geholpen. Jasper Mol / Enschede / 23-09-2013 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 7
    8
  • A.M.L. Möller / Goor / 18-08-2013 / Onderhoud en/of APK
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 9
    9
  • Vriendelijk familiebdrijf,niet moeilijk doen maar gewoon zeggen wat er mogelijk is. gerben Cannegieter / markelo / 16-08-2013 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 7
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 9
    8
  • Uitermate gastvrij, goede prijzen (zowel inruil als verkoop). Het is inmiddels de 3e auto hier en de 4e zal hier ook wel vandaan komen. Geen 'strakke' pakken maar gewoon nuchter en vooral EERLIJK zaken doen! PJ Goossens / / 11-08-2013 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 9
    9
  • Vriendelijk , gastvrij , netjes verzorgd bedrijf . Met goeie koffie (niet onbelangrijk) . b giesen / doetinchem / 10-08-2013 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 8
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 8
    8
  • Wij hebben gisteren onze nieuwe 2de hands auto opgehaald. Tot onze grote verrassing zater er 4 nieuwe banden onder zonder een meerprijs. Keurig gedaan, alle puntjes zijn netjes afgehandeld. Richard Schippers / Eibergen / 09-05-2013 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 9
    9
  • Helemaal vanuit brabant gekomen voor een occasion. Vriendelijk personeel, dit viel meteen al op bij het eerste contact via telefoon.

    Kregen ruim de tijd voor een bezichtiging/proefrit. Auto op de brug om de onderkant te bekijken geen probleem. Bij aflevering netjes schoon en servicebeurt uitgevoerd volgens afspraak.

    Kortom echt een aanrader. Brigitte Walraven / Vlijmen / 25-04-2013 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 8
    8,3
  • Open en klantvriendelijk bedrijf. Vlotte service, komen afspraken na. Huub Hofstede / Delden / 21-04-2013 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 8
    8,7
  • Vriendelijk, direct, open en eerlijk. Edward Kroeze / Hengelo / 14-04-2013 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 9
    8,7
  • Wij hadden een goed gevoel bij het inruilen van onze auto bij deze garage. Joost Lowik / Almelo / 09-04-2013 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 8
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 8
    8
  • Zeer goed en klant vriendelijk je voelt je er direct thuis en deskundige informatie en goeie inruil prijs G H A MAATHUIS / BORNE / 01-04-2013 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 10
    9,7
  • Ik heb bijna 40 jaar ervaring met garage De Vossenbrink. Niet omdat ik kritiekloos ben, maar vanwege hun constante hoge kwaliteit, service en eerlijkheid. Omdat zij geen merkgarage zijn, heb ik hun deskundigheid met een 9 beoordeeld: zij moeten soms advies vragen bij een merkgarage. Weten, wanneer je iemand moet raadplegen voor advies, is ook een kwaliteit. Dus eigenlijk kan de deskundigheid net zo goed ook de maximale score krijgen, wat mij betreft.
    Soms wordt gesuggereerd, dat autoverkopers "gladde jongens" zijn.
    Daar doe je dit bedrijf verre mee te kort: van harte aanbevolen! Gerrit Jan de Bruin / Delden / 22-03-2013 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 10
    9,7
  • Zeer vriendelijk en correct personeel
    Vlot en deskundig geholpen Gerrit Nijhuis / Hengelo / 08-03-2013 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 10
    9,3
  • Gewoon een goede garage, zonder poespas met vriendelijk personeel. "what you see is what you get" Ramon / Zwolle / 04-03-2013 / Aanschaf nieuwe auto
    Aanbeveling ja
    Service 8
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 8
    8
  • Wij hebben al jaren hele goede ervaringen met Autobedrijf de Vossenbrink. Ze zijn zeer behulpzaam en klantvriendelijk. Ellen Fleer / Delden / 04-03-2013 / Onderhoud en/of APK
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 9
    9
  • Dhr./mevr. / / 01-03-2013 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 8
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 8
    8
  • Goede,snelle service en levering!top. chantal ten boske / delden / 28-02-2013 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 8
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 8
    8
  • Zeer klantvriendelijk. Goede service jan koebrugge / delden / 27-02-2013 / Andere reden
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 9
    8,7
  • serdar jamil / utrecht / 27-02-2013 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 10
    10
  • Autobedrijf de Vossenbrink is een betrouwbaar en deskundig bedrijf.
    Met vriendelijk personeel. Probleem met mijn auto dan staat er een leenauto klaar! marije te lintelo / / 26-02-2013 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 10
    10
  • janwillem blekkenhorst / delden / 26-02-2013 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 8
    8,7
  • Thijs Wolterink / Eibergen / 26-02-2013 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 7
    Deskundigheid 7
    Prijs kwaliteit 7
    7
  • Goed! Dhr./mevr. / / 26-02-2013 / Aanschaf nieuwe auto
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 10
    10
  • Prima Bedrijf, staat altijd klaar voor zijn klanten! Mark Rikkert / Ambt/Delden / 26-02-2013 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 8
    8,3
  • Prettig bedrijf waar ik al tig jaren benzine tank. Onlangs een hele mooie mini gekocht.
    Zeer tevreden. Ook over de inruil van mijn vorige auto. Gewoon een vertrouwd bedrijf. Niet te massaal maar ook niet te klein. Ze helpen mij ook om mijn 2 motoren te verkopen. Ze mogen zelfs in de showroom staan, waar zie je dat nog. Hans Wender / Delden / 23-02-2013 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 9
    9
  • mark ten donkelaar / Enschede / 09-02-2013 / Aanschaf nieuwe auto
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 10
    10
  • gert-jan powlman / hengelo / 04-02-2013 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 10
    10
  • Ook na aanschaf van de auto uitstekend voortgeholpen door dit bedrijf.
    Toen bleek dat er een probleeem met de auto was, is dit voortvarend opgepakt en keurig afgehandeld. Zeer correct personeel.
    Otto Schut / Enschede / 01-02-2013 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 9
    9
  • Zowel voor onderhoud / APK als schadeherstel ben ik bij Autobedrijf de Vossenbrink geweest. Het personeel is niet alleen erg vriendelijk en eerlijk maar ook meedenkend. Fijn is dat er altijd een leenauto klaar staat en dat je ook buiten de werktijden van de garage je auto kunt brengen of ophalen. Een mooie service is dat ik mijn auto iedere keer gewassen terug kreeg! Over de reperaties ben ik erg tevreden. Marjolein / Delden / 30-01-2013 / Reparatie en/of schadeherstel
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 9
    9,3
  • Dhr./mevr. Stam / Groningen / 24-01-2013 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 8
    Deskundigheid 7
    Prijs kwaliteit 8
    7,7
  • Ronald Praster / Bentelo / 18-01-2013 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 8
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 8
    8
  • Marcel Visschedijk / delden / 16-01-2013 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 8
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 9
    8,7
  • Frits Leopold venema / Velserbroek Noord holland / 14-01-2013 / Aanschaf nieuwe auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 9
    9
  • Alles is voor ons prima geregeld door Vossenbrink BV.bij de verkoop van de auto. Jan Goorhorst / Haaksbergen / 08-01-2013 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 8
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 8
    8
  • Ik heb in juni 2012 een Peugeot 307 uit 2003 gekocht bij Autobedrijf de Vossenbrink. Tijdens het gesprek kwam naar voren dat het profiel op de banden wat minder was en kreeg ik snel 4 nieuwe banden aangeboden. Tijdens de testrit bleken er een of meerdere remmen wat te kraken. Bij terugkomst werden mij ook nieuwe remschijven aangeboden.

    Toen in de auto in bezit had sloeg de richtingaanwijzer vaak door na het nemen van een bocht. Het bleek om een onderdeel in het stuur te gaan. Dit onderdeel is, toen ik hiervoor bij de garage kwam' kostenloos vervangen door Autobedrijf de Vossenbrink.

    Ik ben zeer tevreden met de service en klantvriendelijkheid van dit autobedrijf en zal ook zeker mijn auto hier in onderhoud houden. Matthijs Spoolder / Delden / 04-01-2013 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 10
    10
  • Plezierig zaken gedaan en helemaal volgens afspraken is de auto afgeleverd. Walter Weynschenk / Voorhout / 03-01-2013 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 8
    8,3
  • Nicole Ten Dam / Enschede / 03-01-2013 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 8
    9,3
  • gemakkelijk, gemoedelijk, denken mee. Luuk Pol / Hengelo / 02-01-2013 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 9
    9
  • super goeie ervaring .perfecte aankoop auto Tim Heerbaart / Hengelo / 31-12-2012 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 9
    9
  • Vriendelijkheid is nr 1 bij de Vossenbrink.
    Afspraak is afspraak!
    Een leenauto eventueel staat gratis beschikbaar.
    Word de reparatie duurder, of zijn er andere punten wat gerepareerd moeten worden, dan word dit telefonisch met je besproken.
    Al met al:een vriendelijk bedrijf, met vakmensen in dienst.
    Ook voor een occasions ben je er aan het goede adres, voor ieder wat wils. Paul rijgwart / delden / 30-12-2012 / Onderhoud en/of APK
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 9
    9
  • G.H.B. Luizink / Losser / 23-12-2012 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 7
    Deskundigheid 6
    Prijs kwaliteit 8
    7
  • Een prettig familiair bedrijf waar je je als kalnt nog gewaardeerd voelt. Fons Kruders / Goor / 20-12-2012 / Onderhoud en/of APK
    Aanbeveling ja
    Service 8
    Deskundigheid 7
    Prijs kwaliteit 9
    8
  • Dhr./mevr. / / 17-12-2012 / Onderhoud en/of APK
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 8
    8,3
  • Helder en duidelijk, staan altijd voor je klaar. Snel en pro-actief.
    Kan niet anders zeggen dan top service!
    Noortje Rauwerdink / HEngelo / 16-12-2012 / Onderhoud en/of APK
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 7
    8,3
  • Dhr./mevr. / / 15-12-2012 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 8
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 9
    8,3
  • Denken met je mee en geven goed advies. Gerard Slegers / Veldhoven / 14-12-2012 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 8
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 9
    8,3
  • Bijzonder prettig! patrick & karin Gerritsjans / Delden / 13-12-2012 / Onderhoud en/of APK
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 10
    10
  • Al vele jaren de wagen hier in onderhoud,nooit klachten dus goed. Henk Lankheet / Haaksbergen / 12-12-2012 / Onderhoud en/of APK
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 9
    9
  • Wij kopen er altijd een andere auto(2 st. in gebruik)
    Garanties worden altijd perfect nagekomen.
    Met reparatie wordt je altijd snel en prima geholpen, als reparatie
    tegen valt wordt eerst overleg gepleegd en wat de kosten zijn, leenauto
    bijna altijd aanwezig. Direktie, verkoop en monteurs zijn gevallige mensen.
    Wij geven "Autobedrijf Vossenbrink` dan ook graag een 9 bij de beoordling. Fam.G.J.B. Hazenkamp / Ambt Delden (Hof van Twente) / 12-12-2012 / Reparatie en/of schadeherstel
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 9
    9
  • jenny kranenberg / diepenheim / 11-12-2012 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 8
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 8
    8
  • Positief.
    Met aandacht voor mij als potentiële klant. Persoonsgericht.
    De Vossenbrink deed een royaal voorstel voor inruilen oude Peugeot. En heeft de ' nieuwe' auto uitstekend afgeleverd. Allemaal volgens de gemaakte afspraken. Jos de Vries / Delden / 11-12-2012 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 8
    8,3
  • Zeer klantvriendelijk, altijd tijd voor een advies of bijpraten.
    Jan Mourits / / 10-12-2012 / Onderhoud en/of APK
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 7
    Prijs kwaliteit 7
    8
  • Distributie riem laten vervangen icm een onderhouds beurt. Geholpen door vakbekwaam personeel welke net een stapje verder gaan in hun service dan gewend bij de merkdealer. Een zeer goede prijs kwaliteit verhouding mogen ervaren. Rob / Delden / 08-12-2012 / Onderhoud en/of APK
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 9
    9
  • De service en klantvriendelijkheid is uitstekend. Er wordt met je meegedacht en altijd iemand bereid je te woord te staan. A.C.M. van het Bolscher / Delden / 08-12-2012 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 9
    9
  • Uitstekende service, staan altijd klaar. Jan Guis / Delden / 07-12-2012 / Onderhoud en/of APK
    Aanbeveling ja
    Service 8
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 7
    7,7
  • ik ben tot op heden tevreden over het bedrijf. Deskundigheid kan ik als leek niet beantwoorden, dus vandaar dat ik een 6 heb gegeven. Prijs/kwaliteit is om die zelfde reden een 7. Ik ben in principe wantrouwig bij garagebedrijven, aangezien ik een paar slechte ervaringen heb gehad en in mijn omgeving heb gezien. Tot nu toe heeft Autobedrijf de Vossenbrink mij nog niet teleurgesteld.... in tegendeel! Patricia Rutte / Enschede / 04-12-2012 / Onderhoud en/of APK
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 6
    Prijs kwaliteit 7
    7,3
  • Betrouwbaar, goede service. Uiterst vriendelijk familiebedrijf. Wim Izaks / Hengelo / 03-12-2012 / Aanschaf nieuwe auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 8
    8,7
  • Garage de vossenbrink is voor mij een plezierige garage. personeel is vriendelijk en neemt de tijd voor de klant. Bij vragen wordt je deskundig geholpen.Ik zou de garage bij vrienden en fam. zeker aanbevelen. In het kort een fijne, kleinschalige, betrouwbare garage. Margreet Heetland / Lochem / 02-12-2012 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 9
    8,7
  • Mattijn ter Bruggen / Hengelo ov / 02-12-2012 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 9
    9
  • Onlangs een gebruikte auto aangeschaft bij dit bedrijf. Topauto voor een goede prijs.
    Onze vorige auto's waren hier ook in onderhoud. Moderne servicegerichte werkplaats met een betaalbaar uurtarief. Als ik de auto breng voor onderhoud staat de gratis leenauto al klaar en als ik onze eigen auto weer ophaal staat deze keurig gewassen weer klaar. Helemaal top!!! Yvonne / Almelo / 29-11-2012 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 9
    9,3
  • Al jaren lang hele goede ervaring met dit bedrijf. Snel, deskundig, vriendelijk, klantgericht, meedenkend etc. Ik beveel iedereen aan dit bedrijf te bezoeken. Claudia Extercatte / Delden / 29-11-2012 / Onderhoud en/of APK
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 9
    9
  • Ik vind dat ik altijd goed en adequaat geholpen wordt in dit bedrijf. Het belangrijkste voor mij is dat ik geen nummer ben, maar dat men je echt kent. Mijn ervaringen zijn erg prettig, contact met het personeel is ook goed. Rienke Boersma / Enschede / 29-11-2012 / Andere reden
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 8
    8,7
  • super goed Rene Wemekamp / Delden / 28-11-2012 / Onderhoud en/of APK
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 10
    10
  • Sinds meer dan 30 jaar naar tevredenheid klant.
    Verschillende gebruikte auto's gekocht en altijd
    in onderhoud gehad naar volle tevredenheid. Henk Groote Haar / Hengelo / 28-11-2012 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 8
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 8
    8
  • Goede service, deskundig advies en klantvriendelijk! Saskia Schuiling / Delden / 27-11-2012 / Andere reden
    Aanbeveling ja
    Service 8
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 8
    8
  • Meerdere auto's gekocht en altijd positieve ervaringen gehad.
    Ga zo door!! Bennie / Delden / 27-11-2012 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 9
    9,7
  • Ik ben al ongeveer 30 jaar klant bij autobedrijf de vossenbrink,dit is niet voor niets,ben tevreden en er is wederzijdse vertrouwen. De mensen die er werken leveren orima service en ze zijn mens vriendelijk.Ik heb altijd autos bij dit bedrijf gekocht en tevens ook in onderhoud gehad. A. Eralp / Hengelo / 26-11-2012 / Onderhoud en/of APK
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 8
    9
  • Gedurende vele jaren zeer goede ervaringen met onderhoud en APK. Ook bij aanschaf goede gebruikte auto. De service is zoals je die wenst. Dhr./mevr. Faber & Logman / Delden / Canada / 25-11-2012 / Onderhoud en/of APK
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 10
    10
  • Deze mensen staan altijd voor je klaar, ook als je zelf graag sleutelt staan ze je met raad en daad terzijde J.B. Hernamt / Wierden / 23-11-2012 / Reparatie en/of schadeherstel
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 8
    8,3
  • Ben al jaren een tevreden klant
    Hier bent U klant en geen nummer
    Renske / Delden / 23-11-2012 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 9
    9
  • Heel plezierig en komt zeer betrouwbaar over.
    Vriendelijk en behulpzaam personeel.Laatste bezoek was aanschaf gebruikte auto, maar ook hiervoor al ervaring met dit autobedrijf i.v.m.onderhoud en schade vorige auto. G. Lazoe / Almelo / 23-11-2012 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 10
    10
  • Vriendelijke, accurate bediening.
    Hoop dit ook te zien, indien zich iets voordoet met de aangeschafte auto.
    Zelfs mijn vrouw is gecharmeerd van uw bedrijf(en dat wil wat zeggen...)
    Het ga u goed, groet
    Ben Moorman Ben Moorman / Reutum / 23-11-2012 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 8
    8,7
  • Uitstekende ervaring met dit bedrijf. Correcte behandeling. Een goed bedrijf bewijst zich door de aftersales en die is hier meer dan prima. Service met een hoofdletter! Eric van der Goot / Leeuwarden / 19-11-2012 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 10
    9
  • Zeer klantvriendelijk en betrouwbaar bedrijf! Dhr./mevr. / / 18-10-2012 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 8
    8,7
  • na aankoop auto bleek er toch nog enkele punten die nog opgelost moesten worden.
    Gemeld aan hen,en super opgelost A. Wolf / Enschede / 20-09-2012 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 8
    8,3
  • Wij zijn vanuit Leeuwarden naar Delden gekomen om een occasion te bekijken. De 1e indruk was direct goed. Prima bediening en een zeer correcte afhandeling van de koop. De auto is door dit bedrijf bij ons thuis in Leeuwarden aan huis afgeleverd. Wij zijn uitermate tevreden over deze geweldige service. Wij kunnen dit fijne en betrouwbare bedrijf bij iedereen van harte aanbevelen!!!! Paul en Olga van Eerden / Leeuwarden / 28-07-2012 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 9
    9
  • Een tijd geleden een auto gekocht, goede service en uitleg.
    Deskundig en klantgericht personeel, afspraken worden nagekomen. N. Heerbaart / Hengelo / 05-07-2012 / Onderhoud en/of APK
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 9
    9
  • Mijn ervaring met autobedrijf de Vossenbrink is heel positief, goede service en vriendelijke medewerkers. Ga zo door! Jan ter Hofte / Boekelo / 01-07-2012 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 9
    8,7
  • Gebruikte auto gekocht. Goed advies. Zeer goede service!
    Al jaren zeer tevreden klant. Bas Mourits / Hengelo / 23-06-2012 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 10
    9,7
  • Naar het geven van een zoekopdracht en binnengekomen zouden wij tot tweemaal toe teruggebeld woden als de auto binnen was. Dhr./mevr. / / 13-06-2012 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling nee
    Service 6
    Deskundigheid 2
    Prijs kwaliteit 6
    4,7
  • De Vossenbrink is een garage met mannen die staan voor hun vak en nooit te beroerd zijn tussendoor een klein mankementje te helpen opheffen. Wat extra vermelding verdient is dat ze ook 'vrouwvriendelijk' zijn, ze leggen geduldig uit hoe iets in elkaar steekt en geven ook wel "autoles". Tenslotte: er wordt altijd goed werk afgeleverd tegen aanvaardbare kosten. Dhr./mevr. / / 01-12-2011 / Onderhoud en/of APK
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 8
    8,7
  • Dhr./mevr. / / 12-10-2011 / Onderhoud en/of APK
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 9
    9
  • PJ Goossens / Delden / 04-07-2011 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 9
    9
  • B-J Landewe / Zenderen / 13-04-2011 / Reparatie en/of schadeherstel
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 9
    9
Bron: klantenvertellen.nl Klik hier om ons te beoordelen
Top