Over ons

Sinds 1973 zijn wij gevestigd aan de Vossenbrinkweg 3 te Delden. In die tijd begonnen Jan en Henny Börgeling hun autobedrijf. Met een kleine werkplaats en een Shell tankstation. Jan had al jaren ervaring als monteur in diverse autobedrijven en verzorgde onderhoud en reparaties in de werkplaats. Er was één pompbediende en Henny deed de boekhouding.

 

 

Na een aantal jaren kwam er de mogelijk om het pand over te nemen van de toenmalige eigenaar Shell. In de jaren hierna begon Jan ook met de verkoop van auto’s en werden de eerste monteurs aangenomen. Er werd een showroom gebouwd en de werkplaats werd uitgebreid. Herbert ter Mors kwam om Jan te assisteren met de verkoop.

Begin jaren tachtig was het contract met Shell afgelopen en gingen we verder met Texaco, destijds een nieuwe speler op de brandstofmarkt in Nederland. In de jaren negentig kwamen ook beide zoons Robert en Michiel in dienst van de Vossenbrink. Na eerst een aantal jaren in de vrije uurtjes na school te hebben geholpen en onder een andere baas te hebben gewerkt, deed deze gelegenheid zich voor.

Tegenwoordig biedt het universele BOVAG-autobedrijf een totaalpakket voor de automobilist en bestaat het uit een Verkoop-, Werkplaats-, Tankstation en Autowas-afdeling. De verkoop is gespecialiseerd in de verkoop van jong gebruikte occasions, de werkplaats in reparatie en onderhoud van alle merken auto’s.

Bekijk hieroner de algemene voorwaarden van de BOVAG:

BOVAG Voorwaarden Particulier

BOVAG Voorwaarden Zakelijk

Het tankstation is sinds 2016 onder eigen naam voortgezet, waardoor er een net zo scherpe pompprijs gehanteerd kan worden, als bij een onbemande pomp. Wel is er nog steeds een uitgebreide shop en niet te vergeten persoonlijke service! De Autowas-afdeling bestaat uit een Roll-over Carwash, 2 doe-het-zelf Wasboxen en zelfs de mogelijkheid voor complete Carcleaning. Dit alles is 365 dagen per jaar het werkterrein van de 10 vaste medewerkers en 10 parttimers.

Al deze positieve ontwikkelingen ten spijt kent onze historie ook een zwarte bladzijde. Op 16 december 2002 komt geheel onverwachts Jan Börgeling, 58 jaar oud, te overlijden. Voor de familie en het autobedrijf was en is dit een groot verlies. Door zijn inzet, ondernemerschap en correcte manier van werken is het bedrijf uitgegroeid tot wat het nu is.

Ondanks dit verlies wordt het bedrijf nog steeds door de familie Börgeling voortgezet, dit in lijve van beide zoons Robert en Michiel samen met hun trouwe personeelsleden.

 

Autobedrijf de Vossenbrink BV: al jaren bekend om zijn goede service en kwaliteit…..
en dat voor een scherpe prijs!

 

Top