Pechhulp

Autobedrijf de Vossenbrink B.V. zorgt er al meer dan 43 jaar voor dat u mobiel bent én blijft. Dit doen we tijdens onze openingstijden, maar we kunnen u dat nu ook hierbuiten heel scherp aanbieden!

U kunt vanaf nu daarom onze eigen mobiliteitspas van Pechonderwegservice.nl verkrijgen. De mobiliteitspas van Pechonderwegservice.nl voorziet u 1 jaar lang van snelle pechhulp voor uw auto in uw eigen woonplaats, Nederland én Europa! 24 uur per dag, 7 dagen in de week!! Uw Caravan of aanhanger is automatisch mee verzekerd, dus ook op uw vakantie kunt u onbezorgd op weg.

 

Vossenbrink Klantenpas

Vossenbrink Klantenpas

 

Met onze mobiliteitspas krijgt u dus goede en snelle pechhulp, voor het vaste bedrag € 49,95 per jaar ongeacht het bouwjaar van uw auto of het aantal kilometers dat hij gereden heeft. Enige voorwaarde is dat er regulier onderhoud wordt gepleegd aan de auto.

Vossenbrink KortingstabelNaast de toch al scherpe prijs van € 49,95 voor onze pechhulp krijgt u hier ook nog eens korting op in combinatie met onderhoud.

Heeft u nog geen pas of maakt u nu gebruik van een andere duurdere pechhulp service, zoals de ANWB of Route Mobiel?
Maak dan een afspraak met ons voor uw auto onderhoud, want wij bieden u exact hetzelfde voor een veel lagere prijs!

De voordelen nog even op een rijtje:

  • 24/7 pechhulp in uw eigen woonplaats
    Uw auto staat op de oprit met een lege accu? U heeft uw sleutels in uw auto laten liggen? U heeft per ongeluk verkeerd getankt? Onze pechhulp staat voor u klaar!
  • 24/7 pechhulp in Nederland
    Pechonderwegservice.nl is bij pech snel ter plaatse. Indien mogelijk zullen wij altijd proberen het probleem ter plaatse op te lossen. In bijna 75% van alle pechmeldingen slagen wij hierin. Lukt het niet het probleem ter plaatse op te lossen dan brengen wij u naar het dichtstbijzijnde BOVAG autobedrijf. Wanneer u niet binnen 2 uur uw reis kunt vervolgen, kunt u gebruik maken van vervangend vervoer. Wij zorgen er dan voor dat uw auto de volgende werkdag naar Autobedrijf de Vossenbrink BV wordt gebracht.
  • 24/7 pechhulp in Europa
    In alle landen die als zodanig vermeld staan op uw groene kaart, bieden onze partners snelle pechhulp en dito service. Pechonderwegservice.nl streeft er naar u zo snel mogelijk weer op weg te helpen. Ook in het buitenland bieden wij vervangend vervoer, hotel overnachting(en) indien nodig én bij grote reparaties, terugbreng service van uw voertuig naar uw eigen autobedrijf, Autobedrijf de Vossenbrink BV!

Vraag ons gerust naar de mogelijkheden van de pechhulp pas en hoe u deze kunt verkrijgen.

Voor meer informatie verwijzen wij u tevens naar de website van onze partner Pechonderwegservice.nl.
Hier vindt u ook alle voorwaarden: www.pechonderwegservice.nl

Download de folder

Bent u net zo overtuigd als ons? Neem dan gauw contact met ons op!

Top