Storingsdiagnose

Storings specialisten

Uw auto geeft een storing aan en u weet niet wat er aan de hand is? Kom in dat geval naar Autobedrijf de Vossenbrink BV. Onze monteurs zijn echte storingsspecialisten, zijn uitgebreid opgeleid en worden daarnaast constant bijgeschoold. Ze beschikken over de modernste diagnoseapparatuur en software van Bosch, Hella Gutmann en GMTO. Hiermee kunnen ze alle merken en modellen auto’s snel uitlezen, dus ook die van u.

 

diagnose Bosch                           diagnose GMTO                          diagnose HellaGutmann

 

Een foutcode in het geheugen vertelt zelden het hele verhaal van een storing. De ene storing kan de andere veroorzaken, zodat een garage mogelijk niet het onderliggende defect detecteert. Bij Autobedrijf de Vossenbrink BV weten we hoe we foutcodes moeten interpreteren en vervolgens verder moeten zoeken.

Altijd de beste oplossing

We streven er altijd naar om u niet nog eens te laten terugkomen met dezelfde foutmelding. In één keer doordringen tot de kern van het probleem is altijd voordeliger dan meteen maar onderdelen vervangen. Uiteraard overleggen we altijd met u wat we hebben gevonden en wat de mogelijkheden zijn voor reparatie. We proberen daarbij steeds naar de beste oplossing te zoeken.

Heeft u een storing en wilt u hiervoor een afspraak maken? Of wilt u een vrijblijvende offerte tegen onze scherpe tarieven?

Vul dan het onderstaande formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op of bel ons direct op 074 376 25 55! Online een afspraak inplannen kan ook, klik dan HIER.

Uw naam *

Uw email *

Onderwerp *

Uw bericht

Vul incaptcha

Top