Verkoop

Onze verkoopafdeling is al jaren gespecialiseerd in de verkoop van jong gebruikte, schadevrije occasions met lage kilometerstanden.
Omdat wij een universeel BOVAG-autobedrijf zijn kunt u bij ons terecht voor alle merken. Ook voor verschillende financieringsvormen, zoals Private- of Financial Lease bent u bij ons aan het juiste adres.

BOVAG GarantieAl onze occasions zijn voorzien van een RDW teller rapport (voorheen Nationale Autopas). Dit houdt in dat de kilometerstand die aangegeven wordt op de teller gegarandeerd klopt. Als u op de link klikt wordt u doorgelinkt naar de website van het RDW, waar u verdere informatie kunt vinden.

De prijzen waarmee wij adverteren zijn altijd op basis van inruil.
Bij geen inruil geven wij u altijd korting!

Alle occasions met de verkoopprijs boven de grens van € 4500,00 worden standaard afgeleverd met 6 maanden BOVAG-garantie, afleverbeurt en een nieuwe APK.

Wij berekenen geen afleveringskosten!

 

Inkoop

De meeste van onze occasions kopen wij in bij gerenomeerde collega-(dealer)autobedrijven waar wij al jaren zaken mee doen. Dit zijn voor hen ‘vreemde’ merken, terwijl ze liever alleen hun eigen merk verkopen. Tegenwoordig kopen wij ook steeds vaker auto’s van particulieren. Belangrijk voor ons altijd de historie van een auto. We inspecteren ze altijd op schadeverleden, kilometerstand en onderhoudshistorie. Hierdoor weten wij altijd wat we kopen.

Wilt u auto verkopen? Klik HIER.

 

Kwaliteitslabel

Bij al onze occasions staat ons hieronder weergegeven eigen kwaliteitslabel. Dit label hebben wij in het leven geroepen om extra te benadrukken dat wij voor de volle 100% achter ons product staan. Dit geldt voor al onze auto’s, van alle bouwjaren. Wij bekijken elke auto die bij ons binnenkomt nauwkeurig op diverse punten, zoals; heeft de auto schade gehad, is de kilometerstand kloppend, hoe rijdt de auto, hoe is de verdere staat van de auto (beschadigingen etc.). Kortom het moet een heldere, eerlijke auto zijn, waarbij ons gevoel goed is! Een auto die wij graag aan u verkopen.

Vossenbrink Kwaliteitslabel

Autobedrijf de Vossenbrink Voordeel Occasion

Onze occasions met een vraagprijs boven de € 4500,00 worden standaard geleverd volgens de voorwaarden hiernonder beschreven.
Ook zijn onze prijzen op basis van inruil. U betaalt hier dus niks extra’s voor. Geen verborgen kosten, pakketten of kleine lettertjes!

Occasions onder deze grens worden zonder Bovag-garantie verkocht. Wel leveren wij deze altijd met een geldige A.P.K. en afleverbeurt volgens fabrieksvoorschrift, maar ook zonder afleveringskosten!

Uiteraard wordt uw ‘nieuwe’ occasion netjes schoon afgeleverd, zowel van binnen als buiten.

Vossenbrink Voordeel Occasion

 

Verkoop Nieuw

Ook komt het regelmatig voor dat een klant bij ons een nieuwe auto koopt. Omdat wij goede contacten houden met de diverse dealerbedrijven bij ons in de regio is dit dus geen enkel probleem. Daarbij dragen wij dan gewoon zorg voor de garantie en het onderhoud!

Vragen?

Heeft u vragen aan onze verkoopafdeling? Of wilt een vrijblijvende proefrit maken of offerte ontvangen?
Neem dan contact met ons op of breng een bezoek aan onze showroom. De koffie staat altijd voor u klaar!

 

Vriendelijke groet,

Het verkoopteam

Robert Borgeling Michiel Borgeling

Robert & Michiel Börgeling

Top