Onderhoud en reparaties

Naast APK heeft uw auto ook onderhoud nodig, dit is uiteraard een behoud van uw auto en voorkomt daarmee evt. hoge kosten in de toekomst. Wij kunnen dat als universeel BOVAG bedrijf als geen ander. Ons deskundige en ervaren team voert onderhoud uit aan alle merken personen en lichte bedrijfswagens.

Er zijn, uitzonderingen daar gelaten, 2 soorten onderhoud, namelijk de kleine en grote beurt.

De kleine beurt is standaard periodiek onderhoud na bijvoorbeeld 20.000 km of 1 jaar, afhankelijk van wat het eerst bereikt wordt. Bij een kleine beurt worden 45 essentiële punten gecontroleerd. Van de carrosserie en de remmen tot de schokdempers en de uitlaat.

Een grote beurt is eigenlijk een uitbreiding van de ‘kleine’ onderhoudsbeurt met extra werkzaamheden. Een vaste omschrijving van de grote beurt bestaat niet, want dat is per merk, model en type auto verschillend. Zo schrijft de ene fabrikant voor dat naast het standaard onderhoud bij 60.000 km ook de bougies en het luchtfilter moeten worden vervangen. En de andere fabrikant dat na 80.000 km de remvloeistof en de koelvloeistof ververst dienen te worden. Let op! Bij groot onderhoud halen wij altijd uw remmen los en maken ze weer goed gangbaar. Iets wat niet elke garage doet.

Uiteraard herinneren wij u wanneer uw auto welke onderhoudsbeurt nodig heeft.

Tip! De APK is bij ons GRATIS in combinatie met een grote onderhoudsbeurt!

Reparaties

Ook als u een bepaald defect aan uw auto heeft, repareren we dit graag voor u. Van een kleine tot grote reparatie zorgen wij voor een passende oplossing.
En uiteraard worden hierbij de kosten goed in de gaten gehouden en met u overlegd!

 

Wilt u een afspraak maken voor onderhoud of een reparatie? Of wilt u een vrijblijvende offerte tegen onze scherpe tarieven?
Vul dan het onderstaande formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op of bel ons direct op 074 376 25 55! Online een afspraak inplannen kan ook, klik dan HIER.

Uw naam *

Uw email *

Onderwerp *

Uw bericht

Vul incaptcha

Top